Övriga katter i vår familj

Hittekatter m fl

Vi har ju alltid haft två till fyra katter. När vi bodde i lägenhet hade vi en birma som hette Essie och en halvperser som hette Linus. Sedan fylldes det på under åren, sommarkatter, utslängda katter. Alla tog vi inte hand om själva utan vi pressade på vänner och bekanta flera stycken! Samt bad om hjälp på olika katthem. När våra katter blivit gamla och dött var jag så orolig att jag skulle bli utan katt när jag blev gammal, så för säkerhets skull köpte jag en av Katthemmet Kompis, Svante heter han. Han är nu den äldste i vårt kattgäng. Men det hade jag inte behövt oroa mig för, det dök upp flera hittekatter i min väg! Och så började jag med avel av brittiskt korthår när jag gick i pension. Så här är det ganska fullt hus nu på Kronovägen ....
Här är katternas paradis må vi säga!

Svante

Här är Svante som jag köpte av Marita på Katthemmet Kompis, han är äldst i gänget nu. Född den 27 juni 2004.
Vå fina Svante äldst av våra katter!

Tilda

Tilda är Sallys dotter. Hon är inte det minsta lik sin mor i sättet bara till utseendet fastän med svans! Hon är inte kelen, bara jagar möss, öppnar kattluckan själv från insidan fastän den är låst, så sticker hon ut mitt i natten på jaktstråt. Man kan få allranådigast klappa henne, men hon vill inte ligga i knät, nähä! Tilda är född i maj 2009.
Tilda sover middag hela dagarna .....

Frasse

Lille Frasse tog vi hand om när han var 5 månader, någon hade helt enkelt flyttat ifrån honom, han sprang i ett villaområde och letade efter mat under fågelborden. Ett äldre par förbarmade sig och gav honom lite mat, ringde till mig, fångade in honom en tidig söndagmorgon! Jag trodde först det var en gravid hona, så full av mask var han att magen var precis uppsvälld. Men han fick vård och kärlek, nu har han det bra hos oss. Men är lite rädd av sig förstås, efter allt han varit med om. Vi tror Frasse är född i maj 2006.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.12 | 02:03

Hej Ann1
Hur går det med förlossningen
av de små liven? Må väl hälsar Bo!

...
06.10 | 00:09

Hej! Vi har läst om olika rabatter, men har fastnat för britten.
Vi har idag en ragdoll, gammal herre på 11år.
Jag undrar om ni har några kattungar?
Mvh Katta

...
06.12 | 20:53
Mitt fotoalbum har mottagit 2
28.11 | 11:13
Dagbok har mottagit 14
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS