Rapport om katterna m m

Fyra små bebisar!

Natten mellan lördagen och söndagen föddes de. Lilla Lucy fick fem men tyvärr var en död vid födseln, det är ju så sorgligt, men vi gjorde allt vi kunde för att få liv i den, men det gick inte. Men nu gläds vi åt de fyra friska och duktiga, tre choklad och en lila. Vet inte riktigt vad det är för kön ännu, på onsdag kommer en uppfödarvän, då ska hon få hjälpa mig att kolla. Jättebra, att Doris kommer och hälsar på så lägligt! Harald och jag är nog ungefär lika dumma när det gäller detta med könsbestämningen.

De vägde 92, 95, 114, 90 gram vid födseln. De har på ett dygn gått upp till 112, 113, 145, 117 gram, det är bra! Allt verkar frid och fröjd.

Tyvärr fick jag ett präktigt migränanfall som varad från kl 4 på morgonen till 21.30, jag däckade helt igår. För att jag vakade hela natten + inte kunde sova på dagen efter, det blev för mycket. Så gårdagen var helt förlorad. Men idag är jag som pånyttfödd, jag har städat och det känns rent omkring de små, det luktar gott av såpa, jag känner mig helt nöjd nu.

Harald är hos veterinären med Ludde, han har fått våteksem av allt badande stackarn. Alltid är det något som händer med dessa djur. Nu blev vi rekommenderade att köpa en bra rakapparat så vi kan raka Luddepojken på magen bl a, det har jag faktiskt funderat på förut. Det är helt omöjligt att kamma ut tovorna där, trots att vi hade honom på hundtrimmet alldeles nyss, de lyckades heller inte kamma igenom honom riktigt. Men nu blir det rakning, bra!

Nä nu måste jag titta lite till på de små chokladbitarna, mums!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

13.07 | 09:19

Söker en Brittisk korthårs herre som klarar både lugnet med oss
60 respektive 63 år. Ibland barnbarn 3 och 6, villaliv/
campingliv.
/Åsa och Viktor

...
28.05 | 20:39

Hej!
Vi är intresserade av en kattunge. Är det någon som är till salu eller planerar ni någon ny kull?
Med vänlig hälsning,
Birgitta

...
22.05 | 19:46

Tack Lena! Det var så roligt att få träffa er!

...
22.05 | 18:12

Tack för att vi fick komma och träffa er och se Stella.
Så fint ni har det för er och era djur, ni bor i ett himmelrike.

Avståndskram från Lena.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS