Rapport om katterna m m

Fyra små bebisar!

Natten mellan lördagen och söndagen föddes de. Lilla Lucy fick fem men tyvärr var en död vid födseln, det är ju så sorgligt, men vi gjorde allt vi kunde för att få liv i den, men det gick inte. Men nu gläds vi åt de fyra friska och duktiga, tre choklad och en lila. Vet inte riktigt vad det är för kön ännu, på onsdag kommer en uppfödarvän, då ska hon få hjälpa mig att kolla. Jättebra, att Doris kommer och hälsar på så lägligt! Harald och jag är nog ungefär lika dumma när det gäller detta med könsbestämningen.

De vägde 92, 95, 114, 90 gram vid födseln. De har på ett dygn gått upp till 112, 113, 145, 117 gram, det är bra! Allt verkar frid och fröjd.

Tyvärr fick jag ett präktigt migränanfall som varad från kl 4 på morgonen till 21.30, jag däckade helt igår. För att jag vakade hela natten + inte kunde sova på dagen efter, det blev för mycket. Så gårdagen var helt förlorad. Men idag är jag som pånyttfödd, jag har städat och det känns rent omkring de små, det luktar gott av såpa, jag känner mig helt nöjd nu.

Harald är hos veterinären med Ludde, han har fått våteksem av allt badande stackarn. Alltid är det något som händer med dessa djur. Nu blev vi rekommenderade att köpa en bra rakapparat så vi kan raka Luddepojken på magen bl a, det har jag faktiskt funderat på förut. Det är helt omöjligt att kamma ut tovorna där, trots att vi hade honom på hundtrimmet alldeles nyss, de lyckades heller inte kamma igenom honom riktigt. Men nu blir det rakning, bra!

Nä nu måste jag titta lite till på de små chokladbitarna, mums!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.09 | 21:11

Vi vill i första hand att hon ska få ett lämpligt bra hem! Och vi vill lämna henne på prov först för att se om hon trivs och att ni tycker om henne.

...
07.09 | 19:56

Hej,
Vi har precis fått avliva vår 19 åriga ljusgråa perser och är väldigt sugna på 2 små kattungar från samma kull.

Är det kö hos er?
Finns det 2 till salu?

...
01.09 | 10:20

Hej ,vad kostar Elvira?

...
13.06 | 18:09

Goddag!

Har ni några kattungar för tillfället?
Är intresserad av en hona, älskar brittiska Korthår!

Vänligen Virginia

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS